Sekoju līdzi visam aktuālajam un iesaku jums!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Šīs nedēļas kino jaunumi: Ko izvēlēties?
Publicēts 29. augustā, 2014.
Šonedēļ Latvijas kinoteātros sāk rādīt četras jaunas un aizraujošas filmas. Savs prieks būs rodams gan fantāzijas filmu piekritējiem, gan klasiskas mīļotājiem. Īpašais kino jaunums - latviešu animācijas filma "Zelta Zirgs".

 

No 29. augusta Latvijas kinoteātros būs skatāma pirmā latviešu animācijas vēsturē tapusī pilnmetrāžas pasaku filma visai ģimenei “Zelta zirgs”. 

Melnā māte cenšas sagrābt varu pār pasauli, vairo skumjas un krāj asaras no visiem, kas raud par neveiksmēm, nelaimēm un aizgājējiem. Lai iegūtu absolūtu varu, vecajai raganai jānogalina Princesi.Kad karaļa meita dodas izjādē pa mežu, Melnā māte sagūsta meiteni un ieslēdz stikla zārkā. Taču dzīvības aizstāvis Baltais tēvs stājas ceļā un rada neiespējami stāvu un augstu ledus kalnu, kas paglābs Princesi no Melnās mātes septiņus gadus un septiņas dienas. Tikmēr drosminieki var princesi izglābt!?

Lomās: Edgars Kaufelds, Zane Dombrovska, Laima Vaikule, Uldis Dumpis, Edgars Lipors, Jānis Kirmuška, Ģirts Jakovļevs, Inese Ramute, Gunārs Placēns, Andris Bērziņš, Jānis Jarāns, Pēteris Šogolovs, Dainis Porgants. 

  

Par godu visiem Šurika mīļotājiem, Latvijas kinoteātros sāk rādīt krievu komēdiju "Kaukāza gūstekne".

Filmā "Kaukāza gūstekne" Šurika kulta godā celtie piedzīvojumi pārnesti mūsdienās – tie būs moderni un vēl jautrāki. Ar laiku daudz kas mainījies, bet pārvērtības nav skārušas pašu galveno – mīlestību, draudzību, šņabi, šašliku un sirdi plosošas dziesmas. 

Žurnālists Šuriks ierodas Kaukāzā, lai veidotu reportāžu par dabas skaistumu un vietējām tradīcijām, un nokļūst Gorskā – pilsētas mēra Georgija Gadžijeviča Saahova valstībā. Sekojot modei, ko ieviesis gubernators, viņš nolēmis precēt jauno skaisto sportisti un ekstrēmu nodarbju cienītāju Ņinu, kas ļoti patīk Šurikam. Saahovs un viņa rokaspuiši izmanto lempīgo žurnālistu un nolaupa Ņinu. Sapratis, ka ir iznests cauri, Šuriks metas glābt iemīļoto.

 

Latvijas kinoteātros atgriežas arī Roberta Rodrigeza un Frenka Millera asa sižeta filma "Grēku pilsēta". 

Roberts Rodrigezs un Frenks Millers atkal ir apvienojušies, lai uz lielajiem ekrāniem atdzīvinātu grafisko noveli “Grēku pilsēta”. Vēl vairāk spriedzes, vēl vairāk kaisles, vēl vairāk asiņu “Grēku pilsētas” otrajā daļā. Kur pilsētas bīstamākie noziedznieki sastopas ar vissīvākajiem pilsētas iedzīvotājiem. 

Filmas “Grēku pilsēta 2” galvenās lomas spēlē Džesika Alba, Rosario Davsone, Mikijs Rurks , Brūss Viliss , Eva Grīna , Džošs Brolins, Džozefs Gordons-Levits un Lady Gaga. 

  

Bet fantāzijas filmu mīļotājiem tiek piedāvāts noskatīties jaunāko fantāzijas drāmu "Devējs". 

Jona dzīvo nevainojamā sabiedrībā, ko neplosa kari, nesaskaņas, ciešanas, kurā nav ne prieka, ne atmiņu. Ikviens šajā sabiedrībā dzīvo saskaņā ar noteiktu kārtību, nesaskaroties ar izvēles grūtībām.
Padome nolemj, ka jauneklim jākļūst par sabiedrības pagātnes atmiņu glabātāju, pārņemot tās no Devēja.Jonam atklājas patiesība par īsto pasauli un visu, kas ar to saistīts - prieku, baudu un arī sāpēm.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: