Sekoju līdzi visam aktuālajam un iesaku jums!

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Šīs nedēļas kino jaunumi: Ko izvēlēties?
Publicēts 22. augustā, 2014.
No šodienas Latvijas kinoteātros sāk rādīt vairākas jaunas filmas par dažādām tēmām. Savs prieks būs rodams gan komēdiju cienītājiem, gan asu sižeta mīļotājiem. Netiks aizmirsts arī par romantikas piekritējiem un pašiem mazākajiem skatītājiem. Atliek vien izvēlēties labāko!

 

No šodienas Latvijas kinoteātros būs skatāma asprātīga un sirsnīga komēdija par patiesu draudzību "Tu esi šeit". 

Vietējās televīzijas laika ziņu diktoru - vieglprātīgo brunču mednieku Stīvu Dalasu kādudien uzmeklē bērnības draugs Bens Beikers, kurš jūtas apjucis pēc sava tēva nāves un meklē atbalstu grūtā brīdī. Daudziem par pārsteigumu, nelaiķis visu savu īpašumu un prāvu naudas summu novēlējis ekscentriskajam dēlam, atstājot bešā Bena māsu Teriju - lietišķu sievieti, kura ar šādu lēmumu negrasās samierināties un mantojuma dēļ gatava tiesāties.

Galvenās lomas izpilda skatītāju iemīļotie komiķi Ouens Vilsons, Zaks Galifianakis  un Eimija Polere.

 

Pašiem mazākajiem skatītājiem un ģimenem Latvijas kinoteātros būs skatāma arī Signes Baumanes animācijas filma "Akmeņi manās kabatās".

Animācijas filma pieaugušajiem - patiesos notikumos balstīts fantastisks stāsts par piecām Signes Baumanes dzimtas sievietēm, Signi pašu ieskaitot, viņu cīņu ar dzīves pārbaudījumiem, depresiju un neprātu. Šai skaudrajā un tai pat laikā humora pilnajā filmā Latvijas vēstures peripētijas savijas ar personīgiem pārdzīvojumiem un stāstiem par ģimenes noslēpumiem, mīlestību un laulību. 

 
Savukārt asu sajūtu un laba humora cienītājiem Latvijas kinoteātri piedāvā asa sižeta piedzīvojumu filmu "Neiznīcināmie 3".

Šoreiz neiznīcināmajiem ceļā stāsies Konrads Stounbenkss , kas pirms daudziem gadiem kopā ar Bārniju radījis šo komandu. Reiz krietnais vīrs tagad kļuvis par negodīgu darboni un tirgo ieročus, lai iedzīvotos. Bārnijs saņēmis pavēli viņu novākt un domā, ka ir to izdarījis. Taču Stounbenkss, nosvinējis savas bēres, atkal parādās atklātībā. Viņš atgriežas, lai izrēķinātos ar neiznīcināmajiem.

Bārnijam ir citi nodomi. Cīņā ar seniem ienaidniekiem viņš nolēmis iesaistīt svaigus spēkus un uzņem neiznīcināmo komandā jaunus, veiklus, kaujas tehniku apguvušus profesionāļus. Šis neiznīcināmo uzdevums pārvēršas par izrādi – vecā gvarde mācās no jaunajiem, kam cīņā palīdz augstās tehnoloģijas.

Galvenās lomas atveidos lielākās grāvēju filmas zvaigznes - Silvestrs Stalone, Džeisons Stehems, Antonio Banderass, Veslijs Snaips, Arnolds Švarcnegers, Harisons Fords, Mels Gibsons u.c. 

 

Bet romantiskas cienītājiem iesakam izvēlēties Džona Grīna bestsellera ekranizāciju "Vainīgas ir zvaigznes", kas jau paspējusi gūt plašu popularitāti un aizkustināt skatītājus visā pasaulē.

Neparastais mīlas stāsts ir par Heizelu, kura cīnās ar vēzi un iet uz atbalsta grupu daudziem citiem tādiem kā viņa, līdz reiz viņa tur satiek Augustu. Viņa parādīšanās ar vēzi slimo bērnu un jauniešu atbalsta grupā pārraksta Heizelas stāstu pilnīgi no jauna. Starp viņiem uzliesmo mīlestība, viņi filozofē par dažādām dzīves tēmām, viņi dzīvo tā, it kā katra diena būtu pēdējā…  


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: