Sekoju līdzi visam aktuālajam un iesaku jums!

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
BAFTA balvu ceremonijā uzvaras laurus plūc drāma “Cilvēks, kurš izdzīvoja”
Publicēts 15. februārī, 2016.
Svētdien Londonā notikušajā Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu ceremonijā spēcīgu pārsvaru ieguva mežonīgā drāmu "Cilvēks, kurš izdzīvoja", ar aktieri Leonardo Di Kaprio galvenajā lomā, esot spēcīgākā piecās nominācijās.

Filma tika atzīta par gada labāko filmu, galvenās lomas atveidotājs saņēma balvu, kā labākais aktieris, savukārt režisors Alehandro Gonsaless Injarritu saņēma apbalvojumu, kā labākais gada režisors. Filmas režisors atzina, ka "Leonardo talants un nodošanās tēlam šajā riskantajā projektā ļāvis filmai elpot." Filma ieguva arī balvas kinematogrāfijas un skaņas kategorijās.

Di Kaprio atzina, ka ir pateicīgs un pagodināts, kā arī novērtēja britu ietekmi uz viņa aktiera karjeru. Kā arī sirsnīgu vēlējumu saņēma aktiera māte dzimšanas dienā.

Stīva Jobsa filmas aktrise Keita Vinsleta tika atzīta par labāko otrā loma aktrisi. Saņemot savu balvu, Vinsleta atzina, ka šis ir bijis ļoti neparasts gads sievietēm.

Marks Railance tika atzīts par labāko otrā plāna aktieri filmā "Spiegu tilts".

Džordža Millera piedzīvojumu filma "Mad Max: Fury Road" (“Trakais Makss: Skarbais ceļš”) ieguva četras BAFTA balvas - labākais grima un frizūru kategorijā, montāžas, tērpu un producēšanas nominācijās.

Par labāko aktrisi tika atzīta, Brī Larsone par lomu nolaupīšanas drāmā "Istaba".

Režisors Lenijs Abrahamsons, kurš saņēma balvu aktrises vietā, atzina, ka viņa ir "viena no labākajām paaudzes aktrisēm"

Keita Vinsleta saņēma apbalvojumu, kā labākā otrā plāna aktrise filmā "Stīvs Džobss", kur atveidoja spēcīgu asistentu amerikāņu uzņēmējam.

Marks Railenss ieguva balvu otrā plāna aktiera kategorijā par lomu filmā “Spiegu tilts”.

Itālijas komponists par savu darbu Kventino Tarantino filmā "The Hateful Eight" Filmas “Pretīgais astoņnieks” komponists Ennio Morrikone tika apbalvots labākās oriģinālmūzikas kategorijā.

Par labāko dokumentālo filmu tika atzīta filma “Eimija”, savukārt Filma “Zvaigžņu kari: spēks mostas” tika novērtēta kā spēcīgākā vizuālo specefektu kategorijā. Par labāko animāciju tika atzīta "Prāta spēles".

Filma "Bruklina " tika apbalvota kā izcila britu filma.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: